تبلیغات
جستجو
پیوندهای روزانه
لینک دوستان
امکانات جانبی
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 73
بازدید ماه : 152
بازدید کل : 52090
تعداد مطالب : 47
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
معرفی خبرگان اهل قلم به جامعه، کار ارزشمندی است .
حجتالاسلام والمسلمین عباسعلی باباگلزاده، با اشاره به اینکه معرفی خبرگان اهل قلم به جامعه، کار ارزشمندی است، بیان کرد: از مزیتهای معرفی آثار نویسندگان این است که اهل مطالعه شناخت کافی نسبت به کتابهای مورد علاقه خود پیدا کنند و هنگام انتخاب کتاب سردرگم نباشند.
حجتالاسلام والمسلمین عباسعلی باباگلزاده؛ فعال فرهنگی به ستاد خبری سیاُمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، گفت: معرفی خبرگان اهل قلم به جامعه و جوانان، کار بسیار ارزشمندی است. هرچه در این زمینه کار و تلاش شود، باز هم جای کار دارد. در واقع معرفی نویسندگان و آثار آنها در رسانهها، بیلبوردها، فضای مجازی و صدا و سیما، از ضروریاتی است که تاکنون در این زمینه کم کاری صورت گرفته است.
وی افزود: کتابخوانی یکی از پایههای فرهنگی، اجتماعی و علمی انسان است و انسان با مطالعه، رشد علمی و افزایش دانش نسبت به زمان خود شناخت بیشتری پیدا میکند و زندگی خود را بر مدار عقلانیت، تدبیر، اندیشه و خرد برنامهریزی میکند.
این فعال اجتماعی و فرهنگی در ادامه بیان کرد: با افزایش امکانات و فناوریهای نوین و رشد صنعتی، متأسفانه بیشتر سرگرمیهای افراد بهویژه جوانان در فضای مجازی خلاصه میشود و به مطالعه کتاب اهمیت چندانی داده نمیشود. اما اقداماتی از قبیل نصب بیلبوردهای تبلیغاتی میتواند نقش موثری در توسعه فرهنگ کتابخوانی داشته باشد. بنابراین معرفی نویسندگان و آثارشان در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی از ضروریات است تا به کتاب و کتابخوانی در جامعه اهتمام ویژهای شود.
حجتالاسلام والمسلمین باباگلزاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این نکته که کتابخوانی در ادیان الهی اهمیت ویژهای دارد، گفت: کتابخوانی در همه ادیان الهی مورد توجه بوده است؛ بهویژه در دین مبین اسلام، تا جایی که اولین آیه نازل شده به پیامبر اکرم (ص) با دستورخداوند متعال به خواندن بر پیامبر (ص) نازل میشود، خداوند خطاب به حضرت محمد (ص) میفرماید: «بخوان به نام پروردگارت که جهان را آفرید و انسان را از خون بستهای خلق کرد. بخوان که پروردگارت از همه والاتر است، همان کسی که به وسیله قلم تعلیم داد و به انسان آنچه را نمیدانست آموخت.»
وی افزود: آیات فوق نشان از آن دارد که موضوع خواندن و کسب دانش و قلم که وسیله نوشتن و رشد علم است، در نظر پروردگار الهی در جایگاه والایی دارد و نتیجه توجه به خواندن و نوشتن، آموزش و یادگیری است. در واقع مهمترین و اولین پیام اسلام با نزول آیات مذکور، پیام فرهنگی است. در یک جامعه اسلامی باید برای توسعه فرهنگ، اخلاق و رشد معنوی و دانشاندوزی تلاش مضاعف صورت گیرد تابشریت به سعادت ابدی دست یابد.
این فعال فرهنگی در پایان بیان کرد: کتابخوانی علاوه بر اینکه باعث رشد معنوی و ارتقاء فرهنگی میشود، بهترین کار برای آرامش روحی است.
https://ketab.ir/News/28740?Title
مطالب مرتبط
حضرت آیتاللهالعظمی جوادی آملی در جلسه تفسیر: متولی کعبه باید متقی باشد .
در خواست دعا از حضرت امام صادق علیه السلام و عدم پذیرش امام از دعا کردن
یادداشت روز: ایران به دلیل حضور مقدس حضرت ثامن الحجج قابلیت گردشگری مذهبی را دارد
، ما درس یزرگی که از فرهنگ عاشورا و اربعین می توانیم بگیریم ،شجاعت و نهراسیدن از دشمنان واستکباراست
کارشناس فرهنگی - اجتماعی: راه اعتدال و عقلانیت همان اسلام ناب محمدی است
ورود کاربران
عضويت سريع
چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
پشتيباني آنلاين
آمار
کل مطالب : 47
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 3
آمار بازدید
بازدید امروز : 73
بازدید دیروز : 0
ورودی امروز گوگل : 7
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 24
آي پي ديروز : 0
بازدید هفته : 73
بازدید ماه : 152
بازدید سال : 4778
بازدید کلی : 52090
اطلاعات شما
آی پی : 18.119.19.205
مرورگر :
سیستم عامل :
امروز :